Publikavimo data: 2025-08-18
Ryžių sriuba
Skani lengva sriuba.
Žingsnis 1
Paruoškime mėsos gabalą.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį į puodą, pastatykite jį ant ugnies.
Žingsnis 3
Paruoškime daržoves.
Žingsnis 4
Nuplaukite jį, išvalykite.
Žingsnis 5
Nuo sultinio nugriebkite putas.
Žingsnis 6
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 7
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 8
Bulves supjaustykite batonais.
Žingsnis 9
Sudėkite daržoves į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Žingsnis 10
Paruoškime prieskonių.
Žingsnis 11
Pamirkykite bulves šaltame vandenyje.
Žingsnis 12
Paruoškite ryžius.
Žingsnis 13
Nuplaukite jį vandeniu.
Žingsnis 14
Išimkite mėsą iš puodo.
Žingsnis 15
Į sultinį sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 16
Kepinys paruoštas.
Žingsnis 17
Mėsą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 18
Įdėkite jį į keptuvę.
Žingsnis 19
Į tą pačią vietą sudėkite nuplautus ryžius. Išmaišykite.
Žingsnis 20
Supilkite prieskonius.
Žingsnis 21
Įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 22
Įdėkite į kepsnį.
Žingsnis 23
Virkite dar penkias minutes.
Kategorijos