Publikavimo data: 2024-06-09
Ryžių sriuba su vištiena ir virtu kiaušiniu
Ryžių sriuba su vištiena ir virtais kiaušiniais, labai skani, soti ir sveika. Sriubos pagrindą sudaro vištienos gabaliukai, nedideli bulvių kubeliai ir ryžiai. Tačiau mažų koldūnų pavidalo tešla ir virtas kiaušinis suteikia sriubai labai neįprastą ir malonų skonį. Žalumynai suteikia sriubai nepakartojamo gaivumo ir aromato. Skysto maisto mėgėjams šis patiekalas bus dievo dovana.
Žingsnis 1
Vištieną virkite, kol ji bus pusiau išvirusi. Tada į mėsos sultinį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir gerai nuplautus ryžius. Pakepinkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos ir sudėkite į likusius ingredientus.
Žingsnis 2
Sriubą pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir lauro lapais. Įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, gerai išmaišykite. Likus maždaug 10 minučių iki sriubos virimo pabaigos, paimkite arbatinį šaukštelį ir nedidelėmis porcijomis suberkite tešlą.
Kategorijos