Publikavimo data: 2025-08-18
Ryžių sriuba su vištienos sultiniu
Biudžetinė ryžių sriuba su vištienos sultiniu.
Žingsnis 1
Nuplaukite kumpį ir padėkite jį virti.
Žingsnis 2
Nulupkite ir supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Žingsnis 4
Morkas nulupkite, sutarkuokite ir sudėkite į keptuvę su svogūnais. Mano atveju morkos yra šaldytos.
Žingsnis 5
Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Pageidautina, kad daržovės nesudegtų. Į sultinį, iš kurio reikia išimti virtą vištieną, sudėkite kepsnius.
Žingsnis 6
Ryžius nuplaukite, suberkite į sultinį.
Žingsnis 7
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Į sultinį sudėkite bulves ir virkite, kol jos bus beveik paruoštos.
Žingsnis 9
Kol bulvės verda, nuimkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Įdėkite mėsą į sriubą.
Žingsnis 10
Į sriubą suberkite žoleles ir virkite dar 7-10 minučių.
Žingsnis 11
Druskos ir pipirų pagal skonį, galite įdėti vištienos sultinio kubelį.
Kategorijos