Saldūs ryžiai su ledais ir žiedadulkėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Saldūs ryžiai su ledais ir žiedadulkėmis

Šis patiekalas tinka mėgstantiems eksperimentuoti virtuvėje. Šio recepto ryžiai nėra karštas pietų patiekalas, o desertas arba saldūs pusryčiai vaikams. Šiame recepte derinami du visiškai skirtingi ingredientai - ledai ir ryžiai, o kokosų aliejus suteikia neįprastą poskonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs ryžiai su ledais ir žiedadulkėmis Žingsnis 1
Nuplautus ryžius užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Virkite ryžius pasūdytame vandenyje apie 10 minučių, kol suminkštės. Tada supilkite cukrų ir virkite dar 10 minučių. Cukraus kiekį reguliuokite pagal savo skonį. Į išvirtą košę sudėkite ledus ir viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Saldūs ryžiai su ledais ir žiedadulkėmis Žingsnis 2
Kai košė bus paruošta patiekti, pasirinkite gilias lėkštes arba dubenėlius. Į jas dėkite po 4 šaukštus saldžios košės. Kraštus atsargiai apibarstykite išbrinkusiomis chia sėklomis ir kokosų aliejumi. Jei norite, galite leisti košei atvėsti. Tokiu atveju ji bus panaši į amerikietišką ryžių pudingą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos