Publikavimo data: 2024-06-11
Saldūs ryžiai su ledais ir žiedadulkėmis
Šis patiekalas tinka mėgstantiems eksperimentuoti virtuvėje. Šio recepto ryžiai nėra karštas pietų patiekalas, o desertas arba saldūs pusryčiai vaikams. Šiame recepte derinami du visiškai skirtingi ingredientai - ledai ir ryžiai, o kokosų aliejus suteikia neįprastą poskonį.
Žingsnis 1
Nuplautus ryžius užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Virkite ryžius pasūdytame vandenyje apie 10 minučių, kol suminkštės. Tada supilkite cukrų ir virkite dar 10 minučių. Cukraus kiekį reguliuokite pagal savo skonį. Į išvirtą košę sudėkite ledus ir viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Kai košė bus paruošta patiekti, pasirinkite gilias lėkštes arba dubenėlius. Į jas dėkite po 4 šaukštus saldžios košės. Kraštus atsargiai apibarstykite išbrinkusiomis chia sėklomis ir kokosų aliejumi. Jei norite, galite leisti košei atvėsti. Tokiu atveju ji bus panaši į amerikietišką ryžių pudingą.
Kategorijos