Publikavimo data: 2024-06-08
Saldūs tingūs koldūnai iš ryžių miltų
Žinoma, šie koldūnai vadinami tinginiais perkeltine prasme. Bet kokiu atveju reikia dirbti su tešla, šiame variante - su ryžių miltais, tik įdaras patenka ne į vidų, o sumaišomas su tešla. Tačiau tai nereiškia, kad patiekalas nėra skanus. Priešingai, varškė su sultenėmis ir ryžių miltais suteikia jam įdomią tekstūrą. Tuo pat metu gaminimo būdas leidžia iki minimumo sumažinti virtuvėje sugaištamą laiką.
Žingsnis 1
Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus - miltus, rūgštynes, kiaušinius, varškę. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir apvoliokite juos ryžių miltuose.
Žingsnis 2
Koldūnus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite juos 5-7 minutes, tada išimkite į lėkštę ir išimkite dantytu šaukštu.
Kategorijos