Saldūs tingūs koldūnai iš ryžių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Saldūs tingūs koldūnai iš ryžių miltų

Žinoma, šie koldūnai vadinami tinginiais perkeltine prasme. Bet kokiu atveju reikia dirbti su tešla, šiame variante - su ryžių miltais, tik įdaras patenka ne į vidų, o sumaišomas su tešla. Tačiau tai nereiškia, kad patiekalas nėra skanus. Priešingai, varškė su sultenėmis ir ryžių miltais suteikia jam įdomią tekstūrą. Tuo pat metu gaminimo būdas leidžia iki minimumo sumažinti virtuvėje sugaištamą laiką.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldūs tingūs koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 1
Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus - miltus, rūgštynes, kiaušinius, varškę. Suformuokite nedidelius rutuliukus ir apvoliokite juos ryžių miltuose.

Žingsnis 2

Saldūs tingūs koldūnai iš ryžių miltų Žingsnis 2
Koldūnus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite juos 5-7 minutes, tada išimkite į lėkštę ir išimkite dantytu šaukštu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos