Šaldyti taukų batonėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Šaldyti taukų batonėliai

Sušaldyti lašinių batonėliai - tai lašinių gabaliukai, įtrinti druska, prieskoniais ir įdaryti česnaku. Kartu sujungti lašiniai ir prieskoniai įgauna nuostabų skonį. Skonis perteikia patiekalo ypatingumą, o prieskoniai suteikia aštrumo ir aromato.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
672 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
73 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šaldyti taukų batonėliai Žingsnis 1
Išdžiovinkite lašinius ir supjaustykite juos strypais. Padarykite skersinius pjūvius. Jei lašiniai turi odelę, geriau pjauti beveik iki galo.

Žingsnis 2

Šaldyti taukų batonėliai Žingsnis 2
Įtrinkite lašinių juosteles druska ir prieskoniais. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite česnaką. Česnakus sudėkite į lašinių įpjovas.

Žingsnis 3

Šaldyti taukų batonėliai Žingsnis 3
Sudėkite lašinius į indą ir 3 dienas palaikykite šaldytuve. Pasirūpinkite, kad kiekvienas gabalėlis būtų padengtas prieskoniais, kad galėtų tinkamai marinuotis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos