Publikavimo data: 2024-06-08
Šaldyti taukų batonėliai
Sušaldyti lašinių batonėliai - tai lašinių gabaliukai, įtrinti druska, prieskoniais ir įdaryti česnaku. Kartu sujungti lašiniai ir prieskoniai įgauna nuostabų skonį. Skonis perteikia patiekalo ypatingumą, o prieskoniai suteikia aštrumo ir aromato.
Žingsnis 1
Išdžiovinkite lašinius ir supjaustykite juos strypais. Padarykite skersinius pjūvius. Jei lašiniai turi odelę, geriau pjauti beveik iki galo.
Žingsnis 2
Įtrinkite lašinių juosteles druska ir prieskoniais. Nulupkite ir griežinėliais supjaustykite česnaką. Česnakus sudėkite į lašinių įpjovas.
Žingsnis 3
Sudėkite lašinius į indą ir 3 dienas palaikykite šaldytuve. Pasirūpinkite, kad kiekvienas gabalėlis būtų padengtas prieskoniais, kad galėtų tinkamai marinuotis.
Kategorijos