Publikavimo data: 2024-04-17
Saldžiarūgščiai šonkauliukai
Kiaulienos šonkauliukus galima gaminti įvairiais būdais. Šis receptas turi azijietiškų šaknų dėl saldžiarūgščio padažo, kuris gaminamas iš cukraus, ryžių acto ir sojų padažo. Saldžiarūgščių šonkauliukų receptas yra paprastas, jei atidžiai laikysitės kiekvieno žingsnio. Rezultatas - saldžiarūgščiame padaže glazūruoti šonkauliukai, kurie dėl sezamo pabarstymo atrodo ypač patraukliai.
Žingsnis 1
Troškinkite šonkauliukus. Šonkauliukus sudėkite į aukštą keptuvę, užpilkite vandeniu, suberkite didžiąją dalį cukraus ir žaliuosius svogūnus. Užvirkite, tada uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite apie 2 valandas.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir pagaminkite saldžiarūgštį padažą. Po 2 valandų nuimkite dangtį, padidinkite kaitrą ir išgarinkite skysčio perteklių. Sudėkite likusį cukrų, ryžių actą ir sojų padažą. Pagal skonį pagardinkite druska. Maišydami pasūdykite turinį, kol taps norimo tirštumo. Nuimkite nuo ugnies, pabarstykite sezamo sėklomis ir smulkintais česnakais.
Kategorijos