Saldžiarūgštė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Saldžiarūgštė sriuba

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
34 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.21/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, tofu ir svogūnus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite aštriąją papriką ir česnaką plonais griežinėliais, susmulkinkite prieskonines žoleles.

Žingsnis 3

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 3
Sudėkite grybus ir svogūnus į puodą ir lengvai pakepinkite su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 4
Į puodą sudėkite pjaustytus pomidorus, aštriąsias paprikas ir česnakus.

Žingsnis 5

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 5
Supilkite į keptuvę šiek tiek sultinio ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 6
Į puodą supilkite sultinį, ryžių actą, cukrų, sojų padažą ir susmulkintas žoleles ir virkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 7

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 7
Leiskite sriubai šiek tiek pritraukti ir išpilstykite ją į lėkštes. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos