Publikavimo data: 2024-05-15
Saldžiarūgštė sriuba
Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, tofu ir svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite aštriąją papriką ir česnaką plonais griežinėliais, susmulkinkite prieskonines žoleles.
Žingsnis 3
Sudėkite grybus ir svogūnus į puodą ir lengvai pakepinkite su trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite pjaustytus pomidorus, aštriąsias paprikas ir česnakus.
Žingsnis 5
Supilkite į keptuvę šiek tiek sultinio ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.
Žingsnis 6
Į puodą supilkite sultinį, ryžių actą, cukrų, sojų padažą ir susmulkintas žoleles ir virkite dar 10-15 minučių.
Žingsnis 7
Leiskite sriubai šiek tiek pritraukti ir išpilstykite ją į lėkštes. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!
Kategorijos