Saldžiarūgštė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Saldžiarūgštė sriuba

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
34 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.21/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 1
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau, tofu ir svogūnus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 2
Supjaustykite aštriąją papriką ir česnaką plonais griežinėliais, susmulkinkite prieskonines žoleles.

Žingsnis 3

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 3
Sudėkite grybus ir svogūnus į puodą ir lengvai pakepinkite su trupučiu augalinio aliejaus.

Žingsnis 4

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 4
Į puodą sudėkite pjaustytus pomidorus, aštriąsias paprikas ir česnakus.

Žingsnis 5

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 5
Supilkite į keptuvę šiek tiek sultinio ir troškinkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 6
Į puodą supilkite sultinį, ryžių actą, cukrų, sojų padažą ir susmulkintas žoleles ir virkite dar 10-15 minučių.

Žingsnis 7

Saldžiarūgštė sriuba Žingsnis 7
Leiskite sriubai šiek tiek pritraukti ir išpilstykite ją į lėkštes. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos