Žingsnis 1
Supjaustykite ir troškinkite daržoves. Susmulkinkite visas daržoves, išskyrus jau susmulkintą česnaką, virtuviniu kombainu arba trintuvu. Perkelkite daržoves į gilų puodą, suberkite druską, cukrų, augalinį aliejų ir pastatykite puodą ant ugnies. Daržovių tyrę užvirinkite, sumažinkite ugnį iki silpnos ir troškinkite 2 valandas, retkarčiais pamaišydami. Tada supilkite actą, sudėkite česnaką ir troškinkite dar 20 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite adžiką į stiklainius. Sterilizuotus stiklainius pripildykite karšta adžika ir iš karto uždarykite sausais dangteliais. Uždenkite stiklainius antklode arba storu rankšluosčiu, kad stiklainiai palaipsniui atvėstų, ir laikykite adžiką sandėliuke arba rūsyje.