Publikavimo data: 2024-09-17
Saldžioji paprika, įdaryta kiaušiniu ir brynza
Bulgariškas paprikas, įdarytas kiaušiniu, nėra sunku paruošti, o rezultatas - labai įdomus Viduržemio jūros regiono patiekalas su neįprastu sūrio ir prieskoninių žolelių įdaru, kuris maišytuvu sumaišomas į kreminę masę. Norėdami išgauti puikų skonį, galite įberti džiovintos paprikos. Šios įdarytos paprikos kepamos orkaitėje apie 20 minučių. Pasirodo, jie yra puikaus skonio ir atrodo labai apetitiškai. Tai puikus sveikų ir sočių pusryčių variantas visai šeimai.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Bryndzą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Blenderio dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinį, maltą papriką, augalinį aliejų, druską ir gerai išmaišykite. Įdarą paskirstykite ant paprikų.
Žingsnis 2
Iškepkite paprikas. Įdarytas paprikas sudėkite į nedidelį kepimo indą, uždenkite dangteliais. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos