Saldžioji paprika, įdaryta kiaušiniu ir brynza pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Saldžioji paprika, įdaryta kiaušiniu ir brynza

Bulgariškas paprikas, įdarytas kiaušiniu, nėra sunku paruošti, o rezultatas - labai įdomus Viduržemio jūros regiono patiekalas su neįprastu sūrio ir prieskoninių žolelių įdaru, kuris maišytuvu sumaišomas į kreminę masę. Norėdami išgauti puikų skonį, galite įberti džiovintos paprikos. Šios įdarytos paprikos kepamos orkaitėje apie 20 minučių. Pasirodo, jie yra puikaus skonio ir atrodo labai apetitiškai. Tai puikus sveikų ir sočių pusryčių variantas visai šeimai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldžioji paprika, įdaryta kiaušiniu ir brynza Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Bryndzą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Blenderio dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinį, maltą papriką, augalinį aliejų, druską ir gerai išmaišykite. Įdarą paskirstykite ant paprikų.

Žingsnis 2

Saldžioji paprika, įdaryta kiaušiniu ir brynza Žingsnis 2
Iškepkite paprikas. Įdarytas paprikas sudėkite į nedidelį kepimo indą, uždenkite dangteliais. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos