Publikavimo data: 2025-08-18
Saldžiosios bulvės.
Nepaprastai skanus receptas, kuriuo džiaugsis ir suaugusieji, ir vaikai.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 5
Smulkiais gabalėliais supjaustykite lašinius (galite naudoti bet kokios rūšies šoninę).
Žingsnis 6
Bulves pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.
Žingsnis 7
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.
Žingsnis 8
Sudėkite taukus ir retkarčiais pamaišydami kepkite 10 minučių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 9
Sudėkite bulves ir išmaišykite.
Žingsnis 10
Kepkite ant didelės ugnies 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 11
Uždenkite dangčiu ir maišydami troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.
Kategorijos