Saldžiosios bulvės. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Saldžiosios bulvės.

Nepaprastai skanus receptas, kuriuo džiaugsis ir suaugusieji, ir vaikai.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 1
Nulupkite bulves.

Žingsnis 2

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 2
Nulupkite svogūnus.

Žingsnis 3

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 4

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 5

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 5
Smulkiais gabalėliais supjaustykite lašinius (galite naudoti bet kokios rūšies šoninę).

Žingsnis 6

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 6
Bulves pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.

Žingsnis 7

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 7
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis.

Žingsnis 8

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 8
Sudėkite taukus ir retkarčiais pamaišydami kepkite 10 minučių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 9

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 9
Sudėkite bulves ir išmaišykite.

Žingsnis 10

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 10
Kepkite ant didelės ugnies 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 11

Saldžiosios bulvės. Žingsnis 11
Uždenkite dangčiu ir maišydami troškinkite ant silpnos ugnies 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos