Žingsnis 1
Salierus virkite garuose. Sudėkite salierų stiebus į stiklainį iki pat viršaus. Užvirinkite vandenį, supilkite verdantį vandenį į stiklainį, uždenkite skardiniu dangteliu ir palikite garuoti 5 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Į puodą įberkite druskos. Iš stiklainio išpilkite skystį. Uždėkite puodą ant viryklės ir užvirinkite sūrymą. Išjunkite ugnį. Į sūrymą supilkite actą ir išmaišykite. Karštą marinatą supilkite į stiklainį su parūkytais salierais iki viršaus. Iš karto sandariai uždarykite. Patikrinkite indo sandarumą apversdami stiklainį virš kriauklės. Leiskite stiklainiui atvėsti. Tada padėkite į vėsią vietą - į rūsį, sandėliuką, rūsį.