Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba

Tiems, kuriems nusibodo įprastos bulvių košės sriubos, išbandykite salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminę sriubą. Sudėtyje esanti kokosų grietinėlė suteikia sriubai švelnų kreminį skonį. Tinka besilaikantiems dietų ir sveikos mitybos įpročių.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 1
Susmulkinkite žiedinį kopūstą, pankolį ir saliero šaknį. Susmulkinkite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 2
Įkaitinkite storadugnę keptuvę. Įpilkite aliejaus ir sudėkite svogūnus, čiobrelius ir česnakus. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi ir minkšti. Sudėkite saliero šaknį, žiedinį kopūstą ir pankolį. Supilkite kokosų grietinėlę ir vandenį. Virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, kol salierai suminkštės. Verdant skystis išvirs 30 %.

Žingsnis 3

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 3
Kai salieras bus paruoštas, išimkite čiobrelio šakelę iš keptuvės, perkelkite visus ingredientus į stacionarų maišytuvą, įberkite druskos ir baltųjų pipirų ir plakite 4-7 minutes iki kreminės konsistencijos.

Žingsnis 4

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 4
Patiekite paruoštą sriubą sriubos dubenyje ir papuoškite alyvuogių aliejumi, skrebučiais arba traškiais avinžirniais.

Žingsnis 5

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 5
Papuošimui sezamų aliejuje apkepkite virtus virtus avinžirnius. Kai avinžirniai taps auksiniai, suberkite prieskonius ir gerai suplakite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.

Žingsnis 6

Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba Žingsnis 6
Sriubą patiekite su keptais avinžirniais ant viršaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos