Publikavimo data: 2024-05-25
Salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminė sriuba
Tiems, kuriems nusibodo įprastos bulvių košės sriubos, išbandykite salierų šaknų ir žiedinių kopūstų kreminę sriubą. Sudėtyje esanti kokosų grietinėlė suteikia sriubai švelnų kreminį skonį. Tinka besilaikantiems dietų ir sveikos mitybos įpročių.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žiedinį kopūstą, pankolį ir saliero šaknį. Susmulkinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Įkaitinkite storadugnę keptuvę. Įpilkite aliejaus ir sudėkite svogūnus, čiobrelius ir česnakus. Kepkite, kol svogūnai taps permatomi ir minkšti. Sudėkite saliero šaknį, žiedinį kopūstą ir pankolį. Supilkite kokosų grietinėlę ir vandenį. Virkite ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, kol salierai suminkštės. Verdant skystis išvirs 30 %.
Žingsnis 3
Kai salieras bus paruoštas, išimkite čiobrelio šakelę iš keptuvės, perkelkite visus ingredientus į stacionarų maišytuvą, įberkite druskos ir baltųjų pipirų ir plakite 4-7 minutes iki kreminės konsistencijos.
Žingsnis 4
Patiekite paruoštą sriubą sriubos dubenyje ir papuoškite alyvuogių aliejumi, skrebučiais arba traškiais avinžirniais.
Žingsnis 5
Papuošimui sezamų aliejuje apkepkite virtus virtus avinžirnius. Kai avinžirniai taps auksiniai, suberkite prieskonius ir gerai suplakite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
Žingsnis 6
Sriubą patiekite su keptais avinžirniais ant viršaus.
Kategorijos