Publikavimo data: 2024-04-03
Salotos "Hierarchija" su ridikėliais
Ridikėliai yra naudinga daržovė. Jo skonis puikiai atsiskleidžia salotose, pvz., "Archpriest's". Jas sudaro vištiena, ridikėliai, morkos ir majonezas. Vištieną salotoms reikėtų išvirti, kad mėsa taptų minkšta ir neprarastų sultingumo. Virimui geriau rinktis juoduosius ridikėlius.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir mėsą. Virtą vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 3-4 min. pakepinkite svogūną, kol taps auksinis.
Žingsnis 2
Sluoksniuokite salotas. Ant pirmojo sluoksnio dėkite ridikėlius, prieš tai iš jų išspaudę sultis. Ant viršaus paskleiskite morkas, tada vištieną ir keptus svogūnus. Nepamirškite salotų sluoksnių pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Ant viršaus užtepkite majonezo. Prieš patiekdami salotas 30 minučių atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos