Salotos "Hierarchija" su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Salotos "Hierarchija" su ridikėliais

Ridikėliai yra naudinga daržovė. Jo skonis puikiai atsiskleidžia salotose, pvz., "Archpriest's". Jas sudaro vištiena, ridikėliai, morkos ir majonezas. Vištieną salotoms reikėtų išvirti, kad mėsa taptų minkšta ir neprarastų sultingumo. Virimui geriau rinktis juoduosius ridikėlius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Salotos "Hierarchija" su ridikėliais Žingsnis 1
Paruoškite daržoves ir mėsą. Virtą vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir 3-4 min. pakepinkite svogūną, kol taps auksinis.

Žingsnis 2

Salotos "Hierarchija" su ridikėliais Žingsnis 2
Sluoksniuokite salotas. Ant pirmojo sluoksnio dėkite ridikėlius, prieš tai iš jų išspaudę sultis. Ant viršaus paskleiskite morkas, tada vištieną ir keptus svogūnus. Nepamirškite salotų sluoksnių pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Ant viršaus užtepkite majonezo. Prieš patiekdami salotas 30 minučių atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos