Salotos "Lady's caprice" su liežuviu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Salotos "Lady's caprice" su liežuviu

"Lady's caprice" salotos turi daug versijų. Jos gali būti ir lengvos, ir sočios. Pridėjus liežuvio ir kumpio, patiekalas tampa maistingas. Šampinjonai išryškins pagrindinių ingredientų skonį, marinuoti agurkai suteiks lengvo pikantiškumo, o pipirai - gaivumo ir ryškumo. Jei salotos ruošiamos figūrą saugančioms moterims, majonezą galima pakeisti graikišku jogurtu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Salotos "Lady's caprice" su liežuviu Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Grybus supjaustykite plonais griežinėliais ir įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite, kol lengvai paruduos. Tai užtruks 3-5 minutes. Dėkite į lėkštę ir leiskite atvėsti.

Žingsnis 2

Salotos "Lady's caprice" su liežuviu Žingsnis 2
Kol grybai aušta, susmulkinkite likusius maisto produktus. Liežuvį, kumpį, agurką ir saldžiąją papriką supjaustykite maždaug vienodo storio griežinėliais.

Žingsnis 3

Salotos "Lady's caprice" su liežuviu Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Gilioje lėkštėje sumaišykite atvėsusius grybus su smulkintais produktais, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, užpilkite majonezu. Švelniai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos