Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Lady's caprice" su liežuviu
"Lady's caprice" salotos turi daug versijų. Jos gali būti ir lengvos, ir sočios. Pridėjus liežuvio ir kumpio, patiekalas tampa maistingas. Šampinjonai išryškins pagrindinių ingredientų skonį, marinuoti agurkai suteiks lengvo pikantiškumo, o pipirai - gaivumo ir ryškumo. Jei salotos ruošiamos figūrą saugančioms moterims, majonezą galima pakeisti graikišku jogurtu.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Grybus supjaustykite plonais griežinėliais ir įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite, kol lengvai paruduos. Tai užtruks 3-5 minutes. Dėkite į lėkštę ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 2
Kol grybai aušta, susmulkinkite likusius maisto produktus. Liežuvį, kumpį, agurką ir saldžiąją papriką supjaustykite maždaug vienodo storio griežinėliais.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Gilioje lėkštėje sumaišykite atvėsusius grybus su smulkintais produktais, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų, užpilkite majonezu. Švelniai išmaišykite.
Kategorijos