Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos "Merchant" su kiauliena
Salotos "Merchant" yra skanus ir gražus patiekalas. Jas galima ruošti sluoksniais arba maišyti ingredientus salotinėje. Norėdami paįvairinti patiekalą, pakepinkite svogūnus su grybais, tačiau skonis bus ryškesnis, jei svogūnus marinuosite verdančiame vandenyje su actu ir cukrumi. Šiame recepte naudojama kiauliena, tačiau ją galima pakeisti jautiena, vištiena ar kalakutiena. Salotos užpilamos majonezu. Jei norite mažiau kaloringo patiekalo, naudokite natūralų jogurtą.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Atskirai supjaustykite mėsą ir grybus nedideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite stambia trintuve arba smulkiai supjaustykite. Žaliuosius svogūnus susmulkinkite, kad galėtumėte patiekti.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves ir grybus. Svogūnus užpilkite verdančiu vandeniu ir po minutės nusausinkite. Įpilkite acto, druskos ir cukraus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir atskirai pakepinkite morkas ir grybus, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Paimkite salotinę ir sudėkite į ją kiaulieną, morkas, grybus, svogūnus, žirnelius. Užpilkite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.
Kategorijos