Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Pagal Cezarį" su vištienos šlaunele
Skanus, paprastas ir greitas Cezario patiekalas.
Žingsnis 1
Vištienos šlauneles virkite, kol suminkštės. Virimo trukmė - 30 minučių.
Žingsnis 2
Atskirkite mėsą nuo kaulų ir stambiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Išvirkite 2 vištų kiaušinius, stambiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Stambiai supjaustykite pomidorus.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnako skilteles.
Žingsnis 6
Plonai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 7
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 8
Ant plokščios lėkštės dugno sudėkite nuplautus ir nusausintus salotų lapus.
Žingsnis 9
Salotas pradedame rinkti sluoksniais, pirmuoju sluoksniu dedame vištieną, svogūnus, tada dedame Cezario padažą.
Žingsnis 10
Sluoksniuokite kiaušinį, pomidorą, sūrį, česnaką, kiekvieną sluoksnį užpilkite padažu.
Žingsnis 11
Ant salotų viršaus pabarstykite kruopų.
Kategorijos