Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su antiena ir mandarinais
Salotos su antiena ir mandarinais gali būti patiekiamos ir kaip užkandis, ir kaip pagrindinis patiekalas. Švelni mėsa, traškūs salotų lapai, unikalus padažas ir kvapnūs citrusiniai vaisiai - tai išskirtinis ir skanus patiekalas. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tai neįtikėtinai sudėtingas patiekalas, tačiau iš tiesų jį paruošti yra vienas malonumas, ir su juo gali susidoroti net pradedantis virėjas.
Žingsnis 1
Visiškai nulupkite mandariną nuo plonos žievelės skiltelių, nulupkite ir supjaustykite svogūną ilgomis juostelėmis.
Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite salotų padažo ingredientus: Dižono garstyčias, medų ir sojų padažą.
Žingsnis 3
Gražiai išdėliokite salotas lėkštėje taip, kad rukolos lapai būtų pačiame apačioje, prieš patiekdami apšlakstykite salotas padažu ir pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos