Publikavimo data: 2024-01-04
Salotos su vištienos filė, brinza ir apelsinais receptas
Salotos su vištienos filė, brinza ir apelsinais - tikras kulinarinis įkvėpimas.Į jų sudėtį įeina brinza, kuri pelnytai vertinama daugelio pasaulio šalių virtuvėse. Neįprastas ingredientų derinys patiekalui suteikia sultingo ir gaivaus skonio su sūriai saldžiomis natomis. Šios salotos puikiai tinka bet kokiems patiekalams. Su šiuo patiekalu galite pradėti rytą arba pateikti kaip lengvą ir sveiką vakarienę.
Žingsnis 1
Paruoškite recepte išvardytus ingredientus. Nuplaukite daržoves, vištieną ir apelsiną ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Nulupkite apelsiną.
Žingsnis 2
Paruoškite filė. Sudėkite vištienos krūtinėlę į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Apibarstykite druska. Pastatykite puodą ant ugnies. Virkite vištieną ant vidutinės ugnies 30 minučių. Išimkite vištieną iš vandens ir leiskite atvėsti.
Žingsnis 3
Padalykite apelsiną skiltelėmis ir supjaustykite mažais kubeliais.Pašalinkite baltą plėvelę tarp apelsino skiltelių, kad apelsinas būtų sultingesnis.
Žingsnis 4
Atvėsusią filė ir bryndzą supjaustykite kubeliais, raudonąjį svogūną - žiedais. Visus ingredientus sudėkite į gilų dubenį. Įdėkite apelsiną.
Žingsnis 5
Paruoškite padažą: dubenyje sumaišykite smulkiai supjaustytą arba išspaustą česnaką, augalinį aliejų ir mėgstamus prieskonius.
Žingsnis 6
Salotas apliekite česnakiniu padažu. Sudėkite salotas į lėkštes ir pabarstykite kvapniosiomis žolelėmis. Patiekalas paruoštas. Gero apetito.
Kategorijos