Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su avižomis ir kumpiu
Pievagrybiai - tai grybų rūšis, didinanti žmogaus organizmo atsparumą peršalimo ligoms. Grybai greitina medžiagų apykaitą. Ir dėl viso to patiekalai su grybais pasižymi ypatingu maloniu skoniu. Šiame recepte grybai derinami su mėsa ir kiaušiniais, dėl to patiekalas tampa dar naudingesnis ir sotesnis.
Žingsnis 1
Vištienos filė atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais. Kietai virtus kiaušinius taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite raudonąjį svogūną kubeliais.
Žingsnis 2
Jei grybai dideli, supjaustykite juos atsitiktine tvarka. Smulkiai supjaustykite kumpį. Sudėkite visus ingredientus, pagal skonį įpilkite majonezo, žolelių, prieskonių ir išmaišykite.
Kategorijos