Salotos su avižomis ir kumpiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su avižomis ir kumpiu

Pievagrybiai - tai grybų rūšis, didinanti žmogaus organizmo atsparumą peršalimo ligoms. Grybai greitina medžiagų apykaitą. Ir dėl viso to patiekalai su grybais pasižymi ypatingu maloniu skoniu. Šiame recepte grybai derinami su mėsa ir kiaušiniais, dėl to patiekalas tampa dar naudingesnis ir sotesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su avižomis ir kumpiu Žingsnis 1
Vištienos filė atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais. Kietai virtus kiaušinius taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite raudonąjį svogūną kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su avižomis ir kumpiu Žingsnis 2
Jei grybai dideli, supjaustykite juos atsitiktine tvarka. Smulkiai supjaustykite kumpį. Sudėkite visus ingredientus, pagal skonį įpilkite majonezo, žolelių, prieskonių ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos