Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su avokadais ir kaparėliais
Labai paprastos, bet labai skanios salotos su avokadais ir kaparėliais bus originalus užkandis ant šventinio stalo. Salotų skonis labai neįprastas, jose harmoningai dera kaparėlių ir Tabasko padažo pikantiškumas su avokadų švelnumu ir lengvai sūdyta lašiša. Supjaustytą avokadą būtinai apšlakstykite laimo arba citrinos sultimis. Dėl šios technologijos egzotiškas vaisius ne tik nepatamsės, bet ir įgaus ypatingą skonį. Žaliuosius svogūnus taip pat galima apšlakstyti trupučiu citrinos sulčių, kad pašalintumėte kartumą.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Avokadą supjaustykite mažais kubeliais ir apšlakstykite laimo sultimis. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Salotinėje sumaišykite žuvį, avokadą ir kaparėlius. Augalinį aliejų sumaišykite su tabasko padažu, druska ir pipirais. Apšlakstykite salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos