Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais
Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais - originalios ir sveikos salotos, kurioms paruošti prireiks ne daugiau kaip pusvalandžio. Brokoliuose gausu kalio, fosforo, natrio, kalcio ir magnio, o brizoje yra vitaminų A, E ir C. Sūdyti agurkai suteikia salotoms pikantiškumo ir ryškaus skonio.
Žingsnis 1
Brokolius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite 3-5 minutes, tada iš karto išimkite ir atvėsinkite šaltu vandeniu. Brokolius supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Išvirkite morkas, kol išvirs, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sūdytus agurkus supjaustykite nedideliais šiaudeliais, o brinzą - kubeliais.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus: brokolius, morkas, marinuotus agurkus, fetą, kalendras ir žaliuosius svogūnus. Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
Kategorijos