Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais

Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais - originalios ir sveikos salotos, kurioms paruošti prireiks ne daugiau kaip pusvalandžio. Brokoliuose gausu kalio, fosforo, natrio, kalcio ir magnio, o brizoje yra vitaminų A, E ir C. Sūdyti agurkai suteikia salotoms pikantiškumo ir ryškaus skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Brokolius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį, virkite 3-5 minutes, tada iš karto išimkite ir atvėsinkite šaltu vandeniu. Brokolius supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Išvirkite morkas, kol išvirs, atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sūdytus agurkus supjaustykite nedideliais šiaudeliais, o brinzą - kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos su brokoliais, brynza ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus: brokolius, morkas, marinuotus agurkus, fetą, kalendras ir žaliuosius svogūnus. Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos