Publikavimo data: 2024-06-11
Salotos su bulvėmis ir konservuotais ananasais
Bulvių ir ananasų salotos yra gana dažnas derinys, paplitęs daugelyje tautų, todėl jos žinomos ir mėgstamos daugelyje šalių. Salotos gali būti gaminamos iš įvairių ingredientų ir priedų. Paprastai salotos patiekiamos kaip šaltas užkandis arba garnyras. Salotos taip pat vartojamos kaip vegetariškas, liesas ir dietinis patiekalas. Yra daug šių salotų variantų, tačiau būtent su ananasais jos yra populiaresnės.
Žingsnis 1
Salotoms stambia tarka sutarkuokite bulves, sūrį ir kiaušinius. Atsitiktinai supjaustykite: vištienos krūtinėlę, grybus.
Žingsnis 2
Bulves pasūdykite, papipirinkite ir sudėkite į pirmąjį salotų sluoksnį. Viršų aptepkite majonezu.
Žingsnis 3
Sumaišykite grybus ir keptus svogūnus, sudėkite juos ant kito sluoksnio ir vėl aptepkite majonezu. Tada sudėkite krūtinėlę.
Žingsnis 4
Toliau sluoksniuokite tarkuotus kiaušinius ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite ananasus ir ant viršaus užbarstykite sūrio.
Kategorijos