Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su dešra, kukurūzais ir korėjietiškomis morkomis
Šventinės vakarienės ruošimas gali pareikalauti tiek daug laiko ir energijos, kad nelieka laiko malonumams. Taupykite energiją ruošdami salotas iš ingredientų, kuriems nereikia specialaus paruošimo: agurkus ir dešreles tereikia supjaustyti, sumaišyti su korėjietiškomis morkomis ir saldžiaisiais kukurūzais. Norėdami įspūdingesnės porcijos, salotas išdėliokite sluoksniais, tada stipriau jausis kiekvieno komponento tekstūra. Prie šio recepto puikiai tiks ruginės duonos džiūvėsėliai, kurie subalansuos šį aštriai saldų patiekalą.
Žingsnis 1
Supjaustykite dešrą mažais kubeliais
Žingsnis 2
Sudėkite visus ingredientus į dubenį. Šiame etape galite koreguoti receptą: pridėti ruginių džiūvėsėlių, virto kiaušinio arba pupelių.
Žingsnis 3
Palaipsniui įpilkite majonezo ir kruopščiai išmaišykite. Jis turi gerai įsigerti į ingredientus ir juos sujungti, bet nepakeisti skonio.
Žingsnis 4
Prieš patiekdami salotas paragaukite, pagal savo skonį pakoreguokite patiekalo aštrumą, įdėdami šiek tiek daugiau korėjietiškų morkų arba, priešingai, įdėkite daugiau kukurūzų ir agurkų.
Žingsnis 5
Patiekite patiekalą gražioje salotinėje, papuošę juodaisiais pipirais ir likusiais kukurūzų branduoliais.
Kategorijos