Salotos su funchosa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Salotos su funchosa

"Funchoza" - tai kinų makaronai, gaminami iš mung pupelių krakmolo. Ji yra daugelio klasikinių Azijos patiekalų pagrindas ir puikiai dera su mėsa bei daržovėmis. Iš jos gaminamos sriubos ir karštieji patiekalai. Taip pat iš stiklinių makaronų galima paruošti skanių ir paprastų salotų su funchoza. Jų privalumas tas, kad jos yra maistingos ir mažai kaloringos. Šiandien papasakosime, kaip namuose paruošti funchoza salotas su daržovėmis, česnakais ir žolelėmis. Receptas žingsnis po žingsnio yra labai paprastas. Paruošimui rinkitės šviežius elastingus agurkus ir ryškias paprikas. Jie neturėtų turėti iškilimų ar puvimo požymių.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
82 kcal.
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Gliuteno turintys grūdai, Maisto priedai, Sojos pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su funchosa Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Sudėkite juos į dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Po 5-6 min. nusausinkite juos sietelyje.

Žingsnis 2

Salotos su funchosa Žingsnis 2
Į makaronus supilkite augalinį aliejų ir sojų padažą. Maišykite 2-3 minutes. Tai suteiks funchozai aromato, ji taps kvapnesnė ir skanesnė.

Žingsnis 3

Salotos su funchosa Žingsnis 3
Morkas sudėkite į atskirą dubenį ir 3 minutes gerai sutrinkite rankomis. Iš jų išsiskirs sultys. Į ją sudėkite anksčiau paruoštus ryžių makaronus. Patarimas: vietoj šviežių morkų virimui galite naudoti korėjietiškas morkas.

Žingsnis 4

Salotos su funchosa Žingsnis 4
Pereikite prie paskutinio veiksmo. Sudėkite likusias daržoves. 1-2 minutes gerai išmaišykite. Patiekalą apliekite funchoza padažu. Įdėkite česnako ir smulkintų žolelių. Viską dar kartą išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms. Dabar jau žinote, kaip paruošti salotas su funchoza.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos