Salotos su funchoza ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su funchoza ir morkomis

Funchoza dažnai vadinama stikliniais makaronais. Jie naudojami salotoms, sriuboms, kaip garnyras prie žuvies ir mėsos. Šiame recepte funchoza papildyta daržovėmis ir sojų padažu. Salotų išvaizda džiugins akis, o skonis maloniai nustebins net tuos, kurie yra nusistatę prieš nestandartinius ingredientus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su funchoza ir morkomis Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite morkas, tada sudėkite paprikas ir agurkus. Pasūdykite ir kepkite, kol daržovės suminkštės.

Žingsnis 2

Salotos su funchoza ir morkomis Žingsnis 2
Tada nusausinkite fonchosas ir sudėkite jas prie daržovių. Išjunkite dujas, supilkite sojų padažą, actą, išmaišykite ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos