Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su greipfrutais, lašiša ir avokadais
Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad vaisiai ir žuvis yra du nesuderinami ingredientai, tačiau taip nėra. Tinkamai paruošę galite gauti gardų patiekalą, kuris bus puikus pietų ar vakarienės priedas. Šiose salotose apetitą žadinanti lašiša puikiai dera su švelniu avokado minkštimu ir sultingu greipfrutu. Paruoštos salotos pasirodo esančios labai maistingos, sveikos ir mažai kaloringos. Dėl to jas galima ruošti net laikantis dietos.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į gilų dubenį supilkite alyvuogių aliejų ir šiek tiek citrinos sulčių. Įpilkite 1 šaukštelį medaus. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Žalumynus suplėšykite rankomis. Greipfrutą supjaustykite mažais gabalėliais. Avokado minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Sudėkite žalumynus ir greipfrutų skilteles į dubenį su padažu, išmaišykite. Paruoštas salotas sudėkite į serviravimo lėkštę, ant viršaus atsargiai išdėliokite avokado ir lašišos kubelius.
Kategorijos