Salotos su greipfrutais, lašiša ir avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Salotos su greipfrutais, lašiša ir avokadais

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad vaisiai ir žuvis yra du nesuderinami ingredientai, tačiau taip nėra. Tinkamai paruošę galite gauti gardų patiekalą, kuris bus puikus pietų ar vakarienės priedas. Šiose salotose apetitą žadinanti lašiša puikiai dera su švelniu avokado minkštimu ir sultingu greipfrutu. Paruoštos salotos pasirodo esančios labai maistingos, sveikos ir mažai kaloringos. Dėl to jas galima ruošti net laikantis dietos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su greipfrutais, lašiša ir avokadais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Į gilų dubenį supilkite alyvuogių aliejų ir šiek tiek citrinos sulčių. Įpilkite 1 šaukštelį medaus. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Žalumynus suplėšykite rankomis. Greipfrutą supjaustykite mažais gabalėliais. Avokado minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos su greipfrutais, lašiša ir avokadais Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Sudėkite žalumynus ir greipfrutų skilteles į dubenį su padažu, išmaišykite. Paruoštas salotas sudėkite į serviravimo lėkštę, ant viršaus atsargiai išdėliokite avokado ir lašišos kubelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos