Publikavimo data: 2024-05-19
Salotos su grybais ir marinuotais agurkais
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais kubeliais.
Žingsnis 3
Taip pat dideliais kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus. Jei jie maži, supjaustykite juos į 4 dalis.
Žingsnis 4
Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir maišydami kepkite keptuvėje šiek tiek augalinio aliejaus 5 minutes. Tada įberkite pipirų ir druskos pagal skonį ir kepkite dar 3 minutes.
Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, agurkus ir keptus grybus su svogūnais. Salotas apšlakstykite 2-3 šaukštais augalinio aliejaus. Į dubenį pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų ir atsargiai sumaišykite visus ingredientus. Salotas galite patiekti šiltas arba šaltas.
Kategorijos