Salotos su grybais ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Salotos su grybais ir marinuotais agurkais

Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Salotos su grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas dideliais kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos su grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Taip pat dideliais kubeliais supjaustykite marinuotus agurkus. Jei jie maži, supjaustykite juos į 4 dalis.

Žingsnis 4

Salotos su grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Grybus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir maišydami kepkite keptuvėje šiek tiek augalinio aliejaus 5 minutes. Tada įberkite pipirų ir druskos pagal skonį ir kepkite dar 3 minutes.

Žingsnis 5

Salotos su grybais ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, agurkus ir keptus grybus su svogūnais. Salotas apšlakstykite 2-3 šaukštais augalinio aliejaus. Į dubenį pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų ir atsargiai sumaišykite visus ingredientus. Salotas galite patiekti šiltas arba šaltas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos