Publikavimo data: 2024-04-08
Salotos su jūros gėrybių kokteiliu
Jūros gėrybių kokteilių salotų receptus galima keisti savo nuožiūra: papildomai pridėti krevečių arba krabų lazdelių, džiūvėsėlių, avokadų, o vištienos kiaušinius pakeisti putpelių kiaušiniais. Puikus padažas patiekalui bus alyvuogių aliejus su citrinos sultimis - jis neužgoš švelnaus jūros gėrybių skonio ir suteiks pikantiškos rūgštelės. Jūros gėrybių kokteilių salotoms virėjai rekomenduoja naudoti šį citrinų ir aliejaus derinį.
Žingsnis 1
Sujunkite visus produktus. Į jūros gėrybių kokteilį sudėkite tarkuotą sūrį, griežinėliais supjaustytus agurkus ir kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite smulkintą česnaką, alyvuogių aliejų ir citrinos sultis. Prieš patiekdami jūros gėrybių kokteilių salotas užpilkite padažu ir dar kartą išmaišykite.
Kategorijos