Publikavimo data: 2024-03-30
Salotos su kalmarais ir grietine
Salotos su kalmarais, grietine, kiaušiniais ir agurkais - neįprasto skonio ir labai lengvai paruošiamos. Kalmarai yra įprastas Azijos virtuvės produktas. Jis mus pasiekia šaldytas. Pasirinkus kokybiškus ingredientus, patiekalas įgauna puikų skonį. Kalmarai turi būti sveiki, be dėmių ir užsistovėjusio kvapo, su lygiu ledo plutos sluoksniu. Tai reiškia, kad produktas nebuvo atitirpintas ir pakartotinai užšaldytas.
Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus. Ant ugnies pastatykite puodą su pasūdytu vandeniu ir užvirinkite. Sudėkite kalmarų gabalėlius ir virkite 3 minutes, iš karto išimkite iš verdančio vandens ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Sumaišykite kalmarus su likusiais ingredientais. Kiaušinius supjaustykite juostelėmis. Sudėkite kalmarus, agurkus ir kiaušinius į salotinę, įpilkite grietinės, pagal skonį pagardinkite druska.
Kategorijos