Salotos su kalmarais ir grietine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Salotos su kalmarais ir grietine

Salotos su kalmarais, grietine, kiaušiniais ir agurkais - neįprasto skonio ir labai lengvai paruošiamos. Kalmarai yra įprastas Azijos virtuvės produktas. Jis mus pasiekia šaldytas. Pasirinkus kokybiškus ingredientus, patiekalas įgauna puikų skonį. Kalmarai turi būti sveiki, be dėmių ir užsistovėjusio kvapo, su lygiu ledo plutos sluoksniu. Tai reiškia, kad produktas nebuvo atitirpintas ir pakartotinai užšaldytas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
75 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su kalmarais ir grietine Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus. Ant ugnies pastatykite puodą su pasūdytu vandeniu ir užvirinkite. Sudėkite kalmarų gabalėlius ir virkite 3 minutes, iš karto išimkite iš verdančio vandens ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Salotos su kalmarais ir grietine Žingsnis 2
Sumaišykite kalmarus su likusiais ingredientais. Kiaušinius supjaustykite juostelėmis. Sudėkite kalmarus, agurkus ir kiaušinius į salotinę, įpilkite grietinės, pagal skonį pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos