Publikavimo data: 2025-08-16
Salotos su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis
Kalmarų skonis malonus, švelnus, šiek tiek saldus, bet nestiprus. Todėl puikiai dera su aštriais produktais. Galite paruošti labai skanių salotų su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis. Rinkdamiesi jūros gėrybes atkreipkite dėmesį į skerdenos spalvą - ji turėtų būti baltai geltona arba rausva, o oda - rausvai ruda arba pilkai violetinė. Per daug balta kalmarų spalva rodo, kad perdirbimo metu buvo pridėta cheminių medžiagų.
Žingsnis 1
Pasirūpinkite kalmarais. Išvalykite atitirpintą skerdeną - pašalinkite plėveles, vidų, plokšteles. Nuimkite odą. Nuplaukite vandeniu. Užvirinkite vandenį. Nusausinkite skerdeną. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Atvėsinkite, supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis. Į dubenį sudėkite virtas korėjietiškas morkas. Sudėkite kalmarų žiedus ir svogūną. Pagardinkite trupučiu druskos. Supilkite sojų padažą ir pipirus. Išmaišykite.
Kategorijos