Salotos su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Salotos su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis

Kalmarų skonis malonus, švelnus, šiek tiek saldus, bet nestiprus. Todėl puikiai dera su aštriais produktais. Galite paruošti labai skanių salotų su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis. Rinkdamiesi jūros gėrybes atkreipkite dėmesį į skerdenos spalvą - ji turėtų būti baltai geltona arba rausva, o oda - rausvai ruda arba pilkai violetinė. Per daug balta kalmarų spalva rodo, kad perdirbimo metu buvo pridėta cheminių medžiagų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Pasirūpinkite kalmarais. Išvalykite atitirpintą skerdeną - pašalinkite plėveles, vidų, plokšteles. Nuimkite odą. Nuplaukite vandeniu. Užvirinkite vandenį. Nusausinkite skerdeną. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Atvėsinkite, supjaustykite žiedais.

Žingsnis 2

Salotos su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Paruoškite salotas su kalmarais ir korėjietiškomis morkomis. Į dubenį sudėkite virtas korėjietiškas morkas. Sudėkite kalmarų žiedus ir svogūną. Pagardinkite trupučiu druskos. Supilkite sojų padažą ir pipirus. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos