Salotos su keptomis cukinijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos su keptomis cukinijomis

Cukinija yra paprasta ir lengvai prieinama daržovė. Dėl savo neutralaus skonio tai universalus produktas, kuriam tinka bet koks terminis apdorojimas: virimas, blanširavimas, kepimas, troškinimas, troškinimas, kepimas. Iš cukinijos galima gaminti ikrus ir suflė, ją galima įdaryti, dėti į košes, sriubas, salotas, troškinius ar tešlą. Išbandykite pasigaminti šiltas salotas su keptomis cukinijomis, kuriomis galima pakeisti pietus, vakarienę ar užkandį tarp valgymų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
126 kcal.
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su keptomis cukinijomis Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Smulkiai supjaustykite česnaką ir aitriąją papriką. Cukiniją supjaustykite kubeliais, pomidorus - griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Salotos su keptomis cukinijomis Žingsnis 2
Apkepkite cukinijas. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Į karštą aliejų sudėkite česnaką ir aitriąją papriką ir kepkite 2-3 min. Sudėkite cukiniją ir kepkite kartu su svogūnu ir česnaku ant vidutinės ugnies 7-8 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Salotos su keptomis cukinijomis Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Salotų dubenyje sumaišykite keptas cukinijas su svogūnais ir pomidorais. Įpilkite druskos, aliejaus ir acto. Gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos