Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos su konservuota rausvąja lašiša ir kiaušiniais
Greitos salotos su rausvąja lašiša ir kiaušiniais tinka sočiam užkandžiui. Tačiau jei į salotas pridėsite šviežių agurkų, virtų morkų, žaliųjų žirnelių, bulvių ar ryžių, jos įgaus naujų skonių. Konservuotą rausvąją lašišą rinkitės natūralią, be pridėtinio aliejaus. Sudėtyje turėtų būti tik žuvis ir druska. Rinkdamiesi žuvies konservus, stiklainį pakratykite - jis neturėtų stipriai burbuliuoti. Kuo daugiau skysčio, tuo mažiau žuvies.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Rausvąją lašišą sutrinkite šakute, kad gautųsi vientisa mažų gabalėlių masė.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į dubenį su žuvimi sudėkite smulkintus svogūnus ir kiaušinius. Pagardinkite pipirais, druska, užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos