Publikavimo data: 2024-03-27
Salotos su krabų lazdelėmis ir grybais
Iš tradicinių ingredientų pagamintos salotos, kurios paįvairins jūsų kasdienę mitybą arba taps puikiu šventinio stalo patiekalu. Visa paslaptis - greitas paruošimas ir įdomus ingredientų derinys. Sotus, ryškaus skonio patiekalas užims garbingą vietą tarp užkandžių ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Krabų lazdeles išilgai supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite mažais griežinėliais.
Žingsnis 4
Virtas ir nuluptas morkas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 5
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus, sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps permatomas.
Žingsnis 6
Sudėkite grybus prie svogūnų, išmaišykite ir retkarčiais pasukdami kepkite 5-7 minutes. Po to pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 7
Į gilų dubenį sudėkite krabų lazdeles ir morkas, pakepintus grybus ir smulkintus krapus.
Žingsnis 8
Pagal skonį įpilkite majonezo, išmaišykite ir patiekite.
Kategorijos