Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su kukurūzais ir juodaisiais ridikėliais
Šias greitai paruošiamas konservuotų kukurūzų, juodųjų ridikų ir alyvuogių salotas rekomenduojama išdėlioti ant salotų lapų, kad jos būtų įspūdingai pateiktos. Juoduosius ridikėlius galima pakeisti žaliaisiais ridikėliais, alyvuoges - alyvuogėmis, o konservuotus kukurūzus - šaldytais kukurūzais. Į salotas taip pat galima įdėti porą šviežių arba marinuotų agurkų ir šiek tiek tarkuoto parmezano. Atsižvelkite į tai, kad juodieji ridikai yra aštriausi ir deginantys iš visų šių daržovių rūšių. Ši veislė tiks aštrių patiekalų mėgėjams.
Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Alyvuoges supjaustykite pusiau. Susmulkinkite žalumynus. Juodąjį ridiką sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite juoduosius ridikėlius, kukurūzus, krapus ir petražoles. Salotas pagardinkite majonezu, druska ir dar kartą gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite alyvuogių puseles.
Kategorijos