Salotos su kukurūzais ir juodaisiais ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Salotos su kukurūzais ir juodaisiais ridikėliais

Šias greitai paruošiamas konservuotų kukurūzų, juodųjų ridikų ir alyvuogių salotas rekomenduojama išdėlioti ant salotų lapų, kad jos būtų įspūdingai pateiktos. Juoduosius ridikėlius galima pakeisti žaliaisiais ridikėliais, alyvuoges - alyvuogėmis, o konservuotus kukurūzus - šaldytais kukurūzais. Į salotas taip pat galima įdėti porą šviežių arba marinuotų agurkų ir šiek tiek tarkuoto parmezano. Atsižvelkite į tai, kad juodieji ridikai yra aštriausi ir deginantys iš visų šių daržovių rūšių. Ši veislė tiks aštrių patiekalų mėgėjams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.37/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kukurūzais ir juodaisiais ridikėliais Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Alyvuoges supjaustykite pusiau. Susmulkinkite žalumynus. Juodąjį ridiką sutarkuokite vidutine tarka.

Žingsnis 2

Salotos su kukurūzais ir juodaisiais ridikėliais Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Dubenyje sumaišykite juoduosius ridikėlius, kukurūzus, krapus ir petražoles. Salotas pagardinkite majonezu, druska ir dar kartą gerai išmaišykite. Ant viršaus sudėkite alyvuogių puseles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos