Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su kukurūzais ir kiaulienos krūtinine
Gausios salotos su kukurūzais ruošiamos su virta arba kepta mėsa, taip pat su mėsos gastronomijos produktais. Paruoškite jas su kiaulienos krūtinine. Ji suteikia salotoms ypatingo skonio ir aromato. Rinkdamiesi ją parduotuvėje atkreipkite dėmesį į išvaizdą. Mėsos sluoksnis turi būti vientisas, švelniai rausvos spalvos. Smidrų storis - ne didesnis kaip 2,5 cm. Jei imsite šonkauliuką su oda, ji neturi būti įtrūkusi ir pažeista. Jei pasirinksite tokį produktą, galite būti tikri dėl iš jo pagamintų salotų kokybės.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kepkite paprikas 190 laipsnių temperatūroje 12-15 minučių. Tada atvėsinkite, nuimkite odelę ir supjaustykite minkštimą 1 cm x 1 cm dydžio kubeliais. Raudonąjį svogūną ir grybus kepkite saulėgrąžų aliejuje apie 15 minučių, tada produktus atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Supjaustykite krūtinėlę 0,7 cm x 0,7 cm dydžio kubeliais. Pomidorą supjaustykite mažais griežinėliais. Į salotinę sudėkite pjaustytą pomidorą ir krūtininę, sudėkite grybus ir svogūnus, pipirus, kukurūzus ir majonezą. Išmaišykite ingredientus.
Kategorijos