Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos su kukurūzais ir kiviais
Salotos su kukurūzais ir kiviais išdėstomos sluoksniais naudojant kepimo žiedą. Gausite įdomios formos skanėstą, papuoštą ryškiu gaivaus citrusinių vaisių skonio kiviu. Salotas galima patiekti porcijomis, supjaustytas nedideliais kremukais. Patiekalui ruošti rinkitės prinokusius kivius tvirta odele. Paspaudus ant jo neturi likti įdubimų ir drėgmės prie kotelio. Jei nusipirkote per kietus vaisius, sudėkite juos į popierinį maišelį kartu su bananu ar obuoliu ir palikite šaldytuve, kad sunoktų.
Žingsnis 1
Paruoškite salotų ingredientus. Išvirkite kietai virtus kiaušinius ir sutarkuokite juos stambia tarka. Morkas išvirkite, kol išvirs, ir taip pat sutarkuokite stambiais dantukais. Išvirkite vištienos filė, įberdami raudonėlio pipirų ir lauro lapų, druskos ir pipirų pagal skonį. Tada atvėsinkite ir išskirstykite į skaidulas.
Žingsnis 2
Sudėkite salotų ingredientus. Ant plačios lėkštės uždėkite serviravimo žiedą. Aplink žiedą išdėliokite kiaušinius, apliekite majonezu. Tada sluoksniuokite mėsą ir aptepkite majonezu. Išdėliokite morkas ir lengvai pasūdykite. Tada pabarstykite tarkuotu sūriu ir kruopščiai aptepkite majonezu. Paruoštas salotas papuoškite plonomis kivių plokštelėmis, išdėliokite jas šonuose. Ant viršaus sudėkite kukurūzus. Palikite pastovėti šaldytuve ir patiekite.
Kategorijos