Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais

Paprastai burokėliai į salotas dedami virti. Iškart į galvą ateina garsioji vinegretė, silkė po kailiais, burokėliai su džiovintomis slyvomis ir riešutais ir kt. Paruoškite salotas su marinuotais burokėliais. Po marinatu šakniavaisinė daržovė tampa dar skanesnė ir sultingesnė. Į užkandį įmaišykite konservuotų kukurūzų ir atrasite visiškai naują, originalų, bet tokį paprastą patiekalą. Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais tinka prie keptos, keptos mėsos ir kitų karštųjų patiekalų.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais Žingsnis 1
Burokėlius marinuokite. Į karštą vandenį supilkite actą, suberkite cukrų ir garstyčias. Sudėkite burokėlius ir svogūnus, užpilkite marinatu. Įberkite druskos ir pipirų. Išdėliokite šaltai 2 valandoms. Po valandos daržoves išmaišykite. Dar po valandos marinatą nusunkite. Sudėkite ingredientus į salotinę.

Žingsnis 2

Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į salotinę sudėkite kukurūzus ir česnakus. Jei reikia, pagardinkite trupučiu druskos. Užpilkite aliejumi ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos