Publikavimo data: 2025-08-19
Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais
Paprastai burokėliai į salotas dedami virti. Iškart į galvą ateina garsioji vinegretė, silkė po kailiais, burokėliai su džiovintomis slyvomis ir riešutais ir kt. Paruoškite salotas su marinuotais burokėliais. Po marinatu šakniavaisinė daržovė tampa dar skanesnė ir sultingesnė. Į užkandį įmaišykite konservuotų kukurūzų ir atrasite visiškai naują, originalų, bet tokį paprastą patiekalą. Salotos su kukurūzais ir marinuotais burokėliais tinka prie keptos, keptos mėsos ir kitų karštųjų patiekalų.
Žingsnis 1
Burokėlius marinuokite. Į karštą vandenį supilkite actą, suberkite cukrų ir garstyčias. Sudėkite burokėlius ir svogūnus, užpilkite marinatu. Įberkite druskos ir pipirų. Išdėliokite šaltai 2 valandoms. Po valandos daržoves išmaišykite. Dar po valandos marinatą nusunkite. Sudėkite ingredientus į salotinę.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į salotinę sudėkite kukurūzus ir česnakus. Jei reikia, pagardinkite trupučiu druskos. Užpilkite aliejumi ir išmaišykite.
Kategorijos