Publikavimo data: 2025-08-20
Salotos su kukurūzais ir Pekino kopūstais
Paprastos, skanios salotos su kukurūzais ir traškiais Pekino kopūstais, šviežiais agurkais, špinatais ir svogūnais gaunasi labai lengvos ir originalios. Konservuoti kukurūzai suteikia salotoms malonaus salstelėjusio skonio, o citrinos sultys - rūgštumo. Aštrumo mėgėjai į padažą gali įberti aštrių maltų raudonųjų pipirų, o ingredientų sąrašą galima papildyti aitriąja paprika. Paprastas produktų derinys visada duoda puikų rezultatą.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Pekino kopūstus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Agurką sutarkuokite korėjietiška morkų tarka. Špinatus smulkiai suplėšykite rankomis.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite kopūstus, svogūnus, agurkus, špinatus ir kukurūzus. Augalinį aliejų sumaišykite su druska, pipirais, citrinos sultimis ir Viduržemio jūros regiono žolelėmis. Apšlakstykite salotas ir gerai išmaišykite.
Kategorijos