Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su kukurūzais ir vyšniniais pomidorais
Salotoms rinkitės nedidelius raudongūžių kopūstų daigus. Lapai turi būti glaudžiai prigludę vienas prie kito. Raudonieji kopūstai yra daug kietesni už baltuosius. Lapus galite padaryti minkštesnius, jei kelioms minutėms įdėsite juos į verdantį vandenį su actu. Vyšniose yra daugiau maistinių medžiagų, o jų kaloringumas mažesnis, palyginti su dideliais pomidorais. Vyšniose yra likopeno, kuris pomidorams suteikia raudoną spalvą. Tai antioksidantas, užkertantis kelią daugelio ligų vystymuisi.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus salotoms. Sudėkite kopūstų lapus į dubenį ir sutrinkite juos rankomis, kad išsiskirtų sultys. Ant viršaus užbarstykite druskos, cukraus, obuolių acto ir augalinio aliejaus. Išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Sudėkite kopūstus ir kukurūzus į gilų dubenį. Uždėkite vyšninius pomidorus ir salotas apliekite majonezu. Sumaišykite salotų ingredientus.
Kategorijos