Salotos su kukurūzais ir vyšniniais pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Salotos su kukurūzais ir vyšniniais pomidorais

Salotoms rinkitės nedidelius raudongūžių kopūstų daigus. Lapai turi būti glaudžiai prigludę vienas prie kito. Raudonieji kopūstai yra daug kietesni už baltuosius. Lapus galite padaryti minkštesnius, jei kelioms minutėms įdėsite juos į verdantį vandenį su actu. Vyšniose yra daugiau maistinių medžiagų, o jų kaloringumas mažesnis, palyginti su dideliais pomidorais. Vyšniose yra likopeno, kuris pomidorams suteikia raudoną spalvą. Tai antioksidantas, užkertantis kelią daugelio ligų vystymuisi.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su kukurūzais ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 1
Paruoškite kopūstus salotoms. Sudėkite kopūstų lapus į dubenį ir sutrinkite juos rankomis, kad išsiskirtų sultys. Ant viršaus užbarstykite druskos, cukraus, obuolių acto ir augalinio aliejaus. Išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Salotos su kukurūzais ir vyšniniais pomidorais Žingsnis 2
Sumaišykite ingredientus. Sudėkite kopūstus ir kukurūzus į gilų dubenį. Uždėkite vyšninius pomidorus ir salotas apliekite majonezu. Sumaišykite salotų ingredientus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos