Šiandien siūlome jums pasigaminti gaivių ir apetitą žadinančių salotų iš kuskuso. Šie grūdai gaminami iš kietųjų kviečių, miežių arba ryžių. Kuskusas kilęs iš Maroko. Ten jis laikomas nacionaliniu patiekalu.
Žingsnis 1
Sudėkite kuskusą į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu ir uždenkite dangčiu. Taip palaikykite 5 minutes. Svarbu, kad verdantis vanduo apsemtų kuskusą.
Žingsnis 2
Kuskusą išmaišykite šakute. Sudėkite smulkintas daržoves ir mocarelą.
Žingsnis 3
Salotas pagardinkite citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir prieskoniais. Pagal skonį pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite salotas į lėkštę ir papuoškite žalumynais.