Salotos su kvinoja, vyšniniais pomidorais ir pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Salotos su kvinoja, vyšniniais pomidorais ir pupelėmis

Salotos su kvinoja, vyšniniais pomidorais ir pupelėmis gaunasi sočios, sveikos ir labai apetitiškos. Kvinoja yra mineralų, vitaminų, augalinių baltymų ir fosforo šaltinis, kurį organizmas beveik visiškai pasisavina. Kvinoja dera su daugeliu maisto produktų, pavyzdžiui, avokadais, pomidorais, agurkais, mocarela, žalumynais, ankštinėmis daržovėmis. Kaip prieskoniai tinka juodieji pipirai, česnakai, garstyčios, citrinos žievelė ir sultys. Šios lengvos ir spalvingos salotos bus geras pasirinkimas kaip garnyras pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
111 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su kvinoja, vyšniniais pomidorais ir pupelėmis Žingsnis 1
Paruoškite marinatą svogūnams: sumaišykite citrinos sultis ir 2 arbatinius šaukštelius vandens. Supjaustykite svogūnus plonais pusžiedžiais ir užpilkite marinatu. Leiskite svogūnams 5-10 min. mirkti marinate, tada marinatą nusausinkite.

Žingsnis 2

Salotos su kvinoja, vyšniniais pomidorais ir pupelėmis Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Į gilų dubenį sudėkite atvėsusią kvinoją, pupeles, vyšninius pomidorus ir svogūnus. Įpilkite sojų padažo ir alyvuogių aliejaus. Viską atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos