Publikavimo data: 2024-06-09
Salotos su lašiša, pomidorais ir avokadais
Švelnios sūdytos lašišos mėsos, prinokusių pomidorų ir avokadų derinys pradžiugins jus savo skoniu ir malonia priemone - Omega-3 ir Omega-5 riebalų rūgštimis. Manoma, kad jos pasižymi atjauninančiomis savybėmis. Parduotuvėje galite išsirinkti gerą avokadą, jei laikysitės kelių paprastų taisyklių. Pirma, vaisius turi būti prinokęs, bet ne pernokęs. Paimkite vaisių į rankas - geras avokadas turi tvirtą blizgančią odelę nuo ryškiai žalios iki rudos spalvos, ant jo nėra dėmių, o vaisių lengva spausti pirštais.
Žingsnis 1
Išimkite lašišos mėsą iš skardinės ir rankomis susmulkinkite ją į mažus gabalėlius palei pluoštus. Tada sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite lašišos mėsą, pomidorų ir avokadų griežinėlius bei alyvuoges. Apšlakstykite citrinos sultimis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.
Kategorijos