Salotos su lašiša, pomidorais ir avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Salotos su lašiša, pomidorais ir avokadais

Švelnios sūdytos lašišos mėsos, prinokusių pomidorų ir avokadų derinys pradžiugins jus savo skoniu ir malonia priemone - Omega-3 ir Omega-5 riebalų rūgštimis. Manoma, kad jos pasižymi atjauninančiomis savybėmis. Parduotuvėje galite išsirinkti gerą avokadą, jei laikysitės kelių paprastų taisyklių. Pirma, vaisius turi būti prinokęs, bet ne pernokęs. Paimkite vaisių į rankas - geras avokadas turi tvirtą blizgančią odelę nuo ryškiai žalios iki rudos spalvos, ant jo nėra dėmių, o vaisių lengva spausti pirštais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
154 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.41/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su lašiša, pomidorais ir avokadais Žingsnis 1
Išimkite lašišos mėsą iš skardinės ir rankomis susmulkinkite ją į mažus gabalėlius palei pluoštus. Tada sudėkite salotas. Į salotinę sudėkite lašišos mėsą, pomidorų ir avokadų griežinėlius bei alyvuoges. Apšlakstykite citrinos sultimis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagal skonį pasūdykite ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos