Publikavimo data: 2025-08-17
Salotos su mandarinų padažu ir kalakutienos šlaunele
Skanios, sočios ir, svarbiausia, neįprastos salotos su keptais kalakutienos šlaunelių gabalėliais ir kvapniu mandarinų padažu. Jei jums nesvetimas gastronominių eksperimentų troškulys, šis receptas gali tapti tikru atradimu!
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus ir sudėkite kalakutienos gabalėlius. Kepkite apie 10 minučių, kol mėsa taps auksinės spalvos. Tada nuimkite keptuvę nuo kaitlentės ir sudėkite mėsą į atskirą dubenį, kad atvėstų.
Žingsnis 3
Dabar reikia pagaminti įdarą. Dubenėlyje sumaišykite likusį aliejų ir šaukštą Dižono garstyčių. Į dubenį išspauskite nuspaustas 1 mandarino sultis. Įberkite šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Vyšninius pomidorus supjaustykite pusžiedžiais, o svogūną - plonais žiedais. Nulupkite mandariną ir pašalinkite baltąsias gyslas. Visus ingredientus sumaišykite dideliame patogiame dubenyje.
Žingsnis 5
Viską gerai išmaišykite, kad padažas tolygiai pasiskirstytų salotose. Paruošta, galite patiekti!
Kategorijos