Salotos su marinuotais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Salotos su marinuotais kopūstais

Salotos su marinuotais kopūstais - paprastas rusų virtuvės patiekalas, kuris papildys bet kokią šventę. Ši daržovė dažnai naudojama ruošiant pirmuosius ir antruosius patiekalus, tačiau kartu su paprikomis, svogūnais ir morkomis iš jos gaminamos skanios vitamininės salotos, kurios žiemai suvyniojamos į stiklainius arba valgomos iškart po paruošimo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
21 kcal.
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su marinuotais kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite daržoves salotoms. Smulkiai supjaustykite baltagūžį kopūstą, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite šiaudeliais. Taip pat šiaudeliais supjaustykite papriką ir smulkiai sukapokite petražoles.

Žingsnis 2

Salotos su marinuotais kopūstais Žingsnis 2
Paruoškite marinatą. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite jį ant ugnies. Supilkite augalinį aliejų, actą, cukrų, kalendrą ir pipirus. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 3

Salotos su marinuotais kopūstais Žingsnis 3
Sudėkite supjaustytas daržoves į gilų dubenį ir sumaišykite.

Žingsnis 4

Salotos su marinuotais kopūstais Žingsnis 4
Užpilkite daržoves marinatu, uždenkite ir palikite bent 30 minučių.

Žingsnis 5

Salotos su marinuotais kopūstais Žingsnis 5
Prieš pat patiekdami nusausinkite marinatą nuo salotų ir perkelkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos