Publikavimo data: 2024-03-28
Salotos su mėlynaisiais kopūstais ir garstyčiomis
Lengvos vitaminų salotos su mėlynaisiais kopūstais ir garstyčiomis - puikus priedas prie pietų ar dietinės vakarienės. Mėlynuosiuose kopūstuose yra daug kalio, kuris reikalingas medžiagų apykaitos procesams organizme. Mėlynuosiuose kopūstuose taip pat yra 50 % daugiau vitaminų C ir K nei baltuosiuose kopūstuose. Mėlynųjų kopūstų vartojimas yra podagros, aterosklerozės, tulžies pūslės akmenligės profilaktika. Praturtinkite savo organizmą vitaminais vienu paprastu patiekalu!
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Raudonąjį svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite kopūstus ir svogūnus. Apšlakstykite daržoves grūdinėmis garstyčiomis, augaliniu aliejumi ir citrinos sultimis. Išmaišykite ingredientus.
Žingsnis 4
Patiekite salotas su ant viršaus pabarstytomis moliūgų sėklomis.
Kategorijos