Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos su midijomis ir kukurūzais
Mokslininkai įrodė, kad midijas rinko ir valgė senovės žmonės. Pirmą kartą šie moliuskai buvo specialiai auginami Airijoje XIII amžiuje. Midijos kepamos, verdamos į sriubą, marinuojamos, dedamos į salotas ir antruosius patiekalus. Salotos su midijomis ir kukurūzais yra penkių minučių patiekalas. Reikia minimalių pastangų ir kulinarinių įgūdžių. Marinuotos midijos sumaišomos su konservuotais kukurūzais ir smulkintomis daržovėmis, užpilamos padažu iš sojų padažo, citrinų sulčių ir alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves ir prieskonines žoleles. Papriką ir raudonąjį svogūną supjaustykite kubeliais, o žaliąjį svogūną - plonais žiedais.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į gilią salotinę sudėkite midijas, konservuotus kukurūzus, smulkintus raudonuosius ir žaliuosius svogūnus, pipirus. Supilkite citrinos sultis, sojų padažą ir alyvuogių aliejų. Produktus sumaišykite.
Kategorijos