Salotos su midijomis ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos su midijomis ir ryžiais

Salotos su midijomis ir ryžiais gali tapti lengvos vakarienės pagrindu. Patiekalą paruošite per pusvalandį ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Midijas reikėtų imti šaldytas. Pirkdami midijas pagal svorį, įsitikinkite, kad ant jų nėra daug ledo, o patys moliuskai nėra sulipę. Gelsvas ledo plutos atspalvis rodo, kad produktas yra pakartotinai užšaldytas. Salotoms imkite ilgagrūdžius ryžius, jie yra trapesni. Patiekalą galima pagardinti aliejumi arba majonezu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Salotos su midijomis ir ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Nuplautus ryžių grūdus suberkite į keptuvę, užpilkite vandeniu santykiu 1:2, įjunkite mažą ugnį ir virkite 12-15 min. Skystis turi visiškai išgaruoti. Leiskite ryžiams šiek tiek atvėsti.

Žingsnis 2

Salotos su midijomis ir ryžiais Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, paruoškite midijas. Sudėkite midijas į verdantį vandenį ir virkite 3 minutes, tada nusausinkite jas sietelyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, midijų salotos, šaltosios salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 5 minutes, vakarienė, žaliasis sezonas, paprikų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, pipirų salotos, raudonųjų svogūnų salotos, daržovių salotos, žaliųjų svogūnų salotos

Kategorijos