Publikavimo data: 2024-06-08
Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais
Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais - tai išties šventinis užkandis, paruoštas iš miniatiūrinių daržovių, riešutų ir Azijos bei Rytų virtuvių padažų. Mini daržovės - tai ne didelių daržovių gabaliukai, o specialiai išvestos nykštukinės vaisių veislės. Savo skoniu ir savybėmis jos yra identiškos vyresniems analogams. Tačiau iš jų patogiau ir maloniau ruošti originalias salotas.
Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Pasūdykite mini bulves, paskleiskite jas ant kepimo skardos ir kepkite 40 minučių. Daržoves supjaustykite pusiau.
Žingsnis 2
Paruoškite avinžirnius. Sumaišykite avinžirnius su kimči padažu. Mišinį kepkite 180 laipsnių orkaitėje 5 minutes, kad pasidarytų glazūra.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais. Salotinėje sumaišykite avinžirnius, špinatus, keptas bulves, anakardžių riešutus, granatų grūdelius. Apšlakstykite narsharab padažu. Įdėkite dideliais gabalėliais supjaustytą sūrį.
Kategorijos