Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais

Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais - tai išties šventinis užkandis, paruoštas iš miniatiūrinių daržovių, riešutų ir Azijos bei Rytų virtuvių padažų. Mini daržovės - tai ne didelių daržovių gabaliukai, o specialiai išvestos nykštukinės vaisių veislės. Savo skoniu ir savybėmis jos yra identiškos vyresniems analogams. Tačiau iš jų patogiau ir maloniau ruošti originalias salotas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais Žingsnis 1
Paruoškite bulves. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Pasūdykite mini bulves, paskleiskite jas ant kepimo skardos ir kepkite 40 minučių. Daržoves supjaustykite pusiau.

Žingsnis 2

Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais Žingsnis 2
Paruoškite avinžirnius. Sumaišykite avinžirnius su kimči padažu. Mišinį kepkite 180 laipsnių orkaitėje 5 minutes, kad pasidarytų glazūra.

Žingsnis 3

Salotos su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais Žingsnis 3
Paruoškite salotas su mini bulvytėmis, granatais ir avinžirniais. Salotinėje sumaišykite avinžirnius, špinatus, keptas bulves, anakardžių riešutus, granatų grūdelius. Apšlakstykite narsharab padažu. Įdėkite dideliais gabalėliais supjaustytą sūrį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos