Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis

Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis pirmiausia buvo pradėtos gaminti miestuose, įsikūrusiuose netoli Viduržemio jūros krantų. Šiose salotose yra daug fosforo, kuris būtinas normaliai inkstų ir širdies veiklai. Salotose yra daug baltymų ir jos gerai pasotina žmogų.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį. Jame sumaišykite žaliuosius žirnelius ir konservuotas baltąsias pupeles. Paimkite svogūną, smulkiai jį supjaustykite ir sudėkite į dubenį. Marinuotus grybus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis Žingsnis 2
Išvirusias krevetes nulupkite nuo kiautų ir sudėkite į dubenį, kuriame maišomos salotos. Taip pat sudėkite midijas ir jūros gėrybių kokteilį. Viską pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite majonezu. Viską gerai išmaišykite ir palikite salotas 10 minučių pastovėti, kad įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos