Publikavimo data: 2024-10-13
Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis
Salotos su pupelėmis ir jūros gėrybėmis pirmiausia buvo pradėtos gaminti miestuose, įsikūrusiuose netoli Viduržemio jūros krantų. Šiose salotose yra daug fosforo, kuris būtinas normaliai inkstų ir širdies veiklai. Salotose yra daug baltymų ir jos gerai pasotina žmogų.
Žingsnis 1
Paimkite gilų dubenį. Jame sumaišykite žaliuosius žirnelius ir konservuotas baltąsias pupeles. Paimkite svogūną, smulkiai jį supjaustykite ir sudėkite į dubenį. Marinuotus grybus supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Išvirusias krevetes nulupkite nuo kiautų ir sudėkite į dubenį, kuriame maišomos salotos. Taip pat sudėkite midijas ir jūros gėrybių kokteilį. Viską pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite majonezu. Viską gerai išmaišykite ir palikite salotas 10 minučių pastovėti, kad įsigertų.
Kategorijos